Advies

Yuna Sky, gaat samen met jou op zoek naar commerciƫle kansen & pure winst!

Yuna Sky adviseert ondernemers hoe je je onderneming kunt veranderen, vernieuwen & ontwikkelen. Samen doorbreken we culturen en structuren. Het scherp stellen van kernwaarden en communicatie staan centraal.

Met mijn andere kijk op organisaties help ik ondernemers en hun onderneming groeien door zichzelf te onderscheiden.
Kortom: Durf jij het aan? Yuna Sky staat klaar om samen op zoek te gaan naar commerciƫle kansen & op jacht naar pure winst.

Adviesoverzicht

Droomklant gezocht!

Op jacht gaan naar jouw droomklant. Er zijn nog zoveel vragen over onze perfecte klant waarop we nog geen antwoord hebben. Samen komen we achter het antwoord op de vraag: wie is mijn droomklant?!

Gat in de markt!

Je kunt stellen dat iedere koper of klant tot jouw markt behoort. Maar hoe breder je markt hoe kleiner je kans van succes. Word je markt weer meester en ga samen met mij opzoek naar de ruimte op jouw markt.

Geef je Bedrijf een Impuls

Heb jij het idee dat je als ondernemer voor een T-splitsing staat en heb je geen idee welke richting je met je onderneming heen moet gaan om niet op een dood spoor te belanden? Yuna Sky geeft jouw bedrijf een impuls!

Startersidee

Wil jij starten als zelfstandig professional, maar kom je niet verder dan dromen? Dan is het tijd om jezelf de vraag te stellen: Wil ik dit wel? Als jou antwoord hierop “Ja” is, waar wacht je dan nog op? Zet dan de volgende stap en maak je plannen concreet!