Carrière mama

Hoewel ik nog optimaal geniet van mijn verlof en onze dochter alweer twee maanden is, is het nu toch langzaam aan weer tijd om aan de slag te gaan. Maar nu komt de uitdaging, hoe vind ik de juiste balans tussen het uitbouwen van mijn carrière en het genieten van mijn privéleven?

De vraag die ik mijzelf stel: hoe hou je als nieuwe moeder alle ballen in de lucht?

Nu ben ik een moeder, vrouw, zus, vriendin en ondernemer, maar hoe vind ik nog tijd mezelf. Onze dochter is twee maanden oud en nu begint het ondernemen toch weer te kriebelen. Aan de andere kant wil ik het liefste zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen. Ze groeit zo hard, iedere dag leert ze weer iets nieuws.

Nu heb ik het geluk dat ik veel vanuit huis kan werken en mijn eigen tijden kan bepalen, maar hoe doen andere ondernemende moeders dat? Gelukkig ben ik een extreme planner en sommigen om mij heen kunnen mij ook wel een controlefreak noemen, maar ik onderschat deze nieuwe situatie niet. De komende tijd zie ik als een uitdaging om deze balans te vinden, maar tips zijn welkom.

Trappelen

Uiteraard staat bloggen weer op mijn to-do-lijstje. Ik sta te trappelen om jullie mee te nemen in mijn wereld als ondernemende moeder en weer te voorzien van tips in het ondernemen.

Mijn eerste “echte” blog gaat over mijn ondernemersbloed, waar komt dat vandaan?

Voor nu nog even genieten van mijn kleine meid,
Annemieke