Wat te doen in de feestmaand december?!

Martiena de Graaf

Voor je het weet dan is het zover, de laatste maand van het jaar, december!

December is een feestelijke maand die veel ondernemers gebruiken voor een leuke en zeer ludieke actie. Je kunt hierbij kiezen voor een algemene december-actie, maar ook gericht op Sinterklaas, Kerst en/of Oud & Nieuw.

Maar hoe zorg je nu dat je actie interessant is, aansluit op je doelgroep en succesvol wordt? Hieronder mijn tips om rekening mee te houden bij het bedenken van je actie:

  1. Allereerst moet je bedenken wat het doel is van je actie. Wil je een verkoop actie, aandacht voor je bedrijf, een dienst of product, maar je kunt ook een ludieke winactie bedenken, kortingsactie, weggeefactie, spaaractie en zo veel meer.
  2. Je actie kan nog zo goed zijn, maar het belangrijkste is dat je actie aansluit of je doelgroep. Daarnaast is timing ook belangrijk evenals dat je actie uniek moet zijn om op te vallen.

Wanneer je een sinterklaas actie wil gaan doen wees dan op tijd en start binnen nu en volgende week met je promotie.

Wil jij dit jaar je relatiegeschenken op een ludieke manier bij je relatie bezorgen? Kijk dan eens naar de actie van onze trainer & samenwerkingspartner Martiena, Typisch Tien.

Mijn speciale actie?!

Wil jij graag in december een actie doen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat het me weten, dan bedenken we samen een actie welke past bij jou en je bedrijf. Wil je graag gebruik maken van mijn actie, stuur mij dan voor 1 december 2016 een e-mail, annemieke@yunasky.nl en gebruik in de onderwerpregel: decemberactie 2016.

In mijn volgende blog geef ik tips om het nieuwe jaar succesvol te starten.

Veel succes, Annemieke