Mijn partners

Hoewel ik net als alle andere ondernemers graag de touwtjes in handen hou, hoef ik het gelukkig niet allemaal alleen te doen. Om mijn werk goed te doen en mijn opdrachtgevers optimaal te helpen heb ik een groot netwerk. Maak hieronder kennis met mijn samenwerkingspartners.

Partneroverzicht

Trainer & acteur: Martiena de Graaf

Martiena de Graaf is een gediplomeerd trainer en acteur. Voor Yuna Sky geeft zij trainingen op het gebied van presenteren & improviseren. Haar trainingen voor Yuna Sky zijn speciaal voor ondernemers, kruip uit je schulp en leer improviseren. Martiena geeft met haar bedrijf echt presenteren ook speciale presentatie trainingen.

Naast Echt Presenteren is zij ook de bedenker en drijvende kracht achter Typisch Tien. Hier vind je typetjes voor bruiloften, recepties & jubilea, maar ook voor al uw zakelijke evenementen zoals open dagen, beurzen & personeelsfeesten. En meer! Typisch Tien maakt van iedere gelegenheid een feest!

Netwerk Boost!

Speciaal voor ondernemende vrouwen!

Samen met Van der Marel Producties is Yuna Sky initiatiefnemer van vrouwenplatform Boost!

Boost! wil Flevolandse zakenvrouwen helpen om te groeien als ondernemer én te groeien als mens. Het delen, verbinden & inspireren, voert bij Boost de boventoon. En dat daar sales uit komt is alleen maar mooi meegenomen.

# verbinden
# inspireren
# elkaar opdrachten gunnen

Wil jij meer weten? Stuur een e-mail naar boost@yunasky.nl.

Communicatie: Carien van der Marel

Carien van der Marel is een communicatie, marketing en PR expert. Zij is bijzonder goed in het ontwikkelen van een compleet plan met doordachte strategie op maat. Door haar journalistieke achtergrond heeft ze een antenne voor nieuws ontwikkeld.

Carien is als communicatieadviseur & tekstschrijver een sparringspartner van Yuna Sky.