Meer dan ondernemen

Met Yuna Sky help ik bedrijven en teams met veranderen, vernieuwen en ontwikkelen. Ga ik samen met ondernemers op zoek naar commerciële kansen & op jacht naar pure winst. Ik geef wekelijks trainingen aan teams om ze een stap verder te helpen. Maar, dat doe ik niet alleen! In deze blog vertel ik over wat ik nog meer doe naast Yuna Sky.

Letterlijk niet alleen, want een van mijn vaste trainers is Martiena de Graaf, mijn zusje. Vanaf dag 1 is zij betrokken bij Yuna Sky. Toen zij haar start maakte als zelfstandig ondernemer heb ik haar direct gevraagd om voor Yuna Sky trainingen te gaan verzorgen. Het is ontzettend leuk om met haar samen te werken, samen te leren en te groeien. Martiena geeft trainingen op het gebied van improviseren & presenteren. Met haar kennis op het gebied van theater, muziek en natuurlijke podium presentatie is zij een aanwinst voor Yuna Sky. Daarnaast geef ik weer trainingen voor haar haar bedrijf echt presenteren. Een hele mooie en fijne samenwerking waar ik bijzonder trots op ben!

Naast ondernemen ben ik ook een sterke voorstander van samenwerken. Het delen van kennis en kennissen. Daarom zet ik mij samen met Carien van der Marel (Van der Marel Producties) in voor ondernemende vrouwen uit de omgeving van Flevoland. Met ons netwerk voor vrouwelijke ondernemers: BOOST! organiseren wij diverse evenementen en open avonden voor en met zakenvrouwen. Denk hierbij aan gezellige netwerkborrels, maar ook zeker aan avonden met inspirerende sprekers, interessante workshops, lezingen en masterclasses. We komen zo’n 4 keer per jaar samen. Voor iedereen is er wat te halen, of het nu gaat om kennis of contacten. Kom je naar een Boost! event dan weet je zeker dat je vol energie en plannen naar huis gaat.

Verder vind ik het ook belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Je kunt je gemakkelijk afvragen: “wat doet de maatschappij voor mij?”, maar ik stel voor om het om te draaien: “Wat doe jij voor de maatschappij?”. Daarom ben ik tijdelijk voorzitter geworden van de stichting Live Your Dream uit Lelystad. Deze stichting zet zich doormiddel van sportieve activiteiten en evenementen in voor chronisch zieke jongeren. Kijk naar wat je kunt en niet naar wat je niet kan. Het is mooi om te zien hoe deze stichting stappen zet in een mooiere toekomst. Hoe zij de verbinding maken tussen de werelden van chronisch ziek jongeren en gezonde jongeren, samen komen we verder.

Met deze prSamenwerkenojecten probeer ik anderen te helpen om het beste uit hun zelf en/of onderneming te halen. Nu is mijn vraag aan jou: wat is jouw persoonlijke missie? Mijn tip, kijk eens om je heen. Groeien doe je immers samen en samen sta je sterker.

Groet, Annemieke

 

Benieuwd naar de live your dream foundation? Klik op onderstaande link voor meer informatie: http://lydfoundation.com

Met Typisch Tien heeft Martiena een bureau welke typetjes heeft voor iedere gelegenheid. Daarnaast leert zij als gediplomeerde trainer ondernemers en medewerkers zichzelf te presenteren.

Vind meer over Martiena op haar websites: www.typischtien.nl of www.echtpresenteren.nl