Mijn terugblik

Het einde van 2016 is in zicht, de feestdagen staan voor de deur. Een goed moment om het afgelopen jaar te evalueren, even een terugblik op het jaar 2016. Hoe ging het eigenlijk? Was ik wel zo succesvol als dat ik dacht, hoe zit het met de cijfers? Heb ik mijn doelen behaald? Hoe was het jaar 2016?

Aan het einde van het jaar maak ik altijd de balans op, daarnaast kijk ik direct naar mijn wensen voor het volgende jaar. Persoonlijk ben ik bijzonder blij met mijn resultaten van 2015, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Nu hoor ik je denken, persoonlijk vlak? Wat heeft dat nu met mijn succes te maken? Laten we wel zijn, werk & privé zijn constant met elkaar verbonden. Gaat het zakelijk wat minder heeft dit invloed op je persoonlijke omgeving en andersom.

Kortom, 2016 was voor mij een goed jaar. Ik heb mijn wensen en doelen ruimschoots behaald danwel van dichtbij benaderd. Best een moment om bij stil te staan en jezelf trots te laten zijn op hetgeen je hebt bereikt. Nu is het tijd om naar 2017 te kijken. Wat gaan mijn doelen worden? Ik heb al een wensenlijstje gemaakt, maar nu is het zaak om te kijken of deze wel realistisch is. Gelukkig heb ik nog even.

Heb jij ook al een terugblik moment gepland? En, hoe staat het met jouw goede voornemens? Heb je hier al over nagedacht? In mijn eerste blog in het nieuwe jaar geef ik je tips om het nieuwe jaar succesvol te laten worden. Ik kijk er naar uit.

Voor nu wens ik jullie heel fijne feestdagen en alvast een heel goed nieuw jaar,  Annemieke