Bewust Netwerken

Netwerken, iedereen kan het en iedereen doet het altijd en overal. Zonder problemen vertel je iets over jezelf en je werk tijdens een gezellig onderonsje tijdens een feestje of in de supermarkt. Maar waarom sta je dan met klamme handjes op een zakelijke netwerk bijeenkomst? In eens weet je niet meer waar je moet beginnen, laat staan hoe je jezelf moet presenteren.

Het hebben van een netwerk met de juiste mensen is essentieel voor iedere ondernemer. Maar hoe creëer je een sterk netwerk?

Tijdens deze training:

  • Ga je verschillende pitches inzetten om te netwerken
  • Raak je bedreven in de fijne kneepjes van het netwerken
  • Leer je bewust netwerken, door jezelf aangenaam te presenteren en te verkopen

Na deze training:

  • Zul je zelfverzekerd netwerken
  • Kun je gebruik maken van je netwerk
  • Ben je meer bewust van de mogelijkheden van netwerken

Geef aandacht aan je netwerk en laat je netwerk groeien!

 

De juiste mensen kennen, daar kom je verder mee. Yuna Sky helpt je vol zelfvertrouwen overtuigend, sterk & bewust netwerken.

” Ik had altijd een angst als het gaat om netwerken. Annemieke heeft duidelijk een andere kijk op netwerken, haar handige tips zorgen dat ik veel bewuster en zelfverzekerd zal gaan netwerken. ” ~ Sabine van Galen

” Tijdens een van Annemieke haar lezingen over bewust netwerken heb ik geleerd om te kijken naar mijn persoonlijke presentatie, mijn pitch en het belangrijkste die van mijn gesprekspartner. ” ~ Victor Fransen

Ik heb een blog geschreven over netwerken. Hierin deel ik mijn tips en kijk op netwerken.
Lees mijn blog hier: http://yunasky.nl/netwerken