Overzicht trainingen: Bedrijfstraining

Team in Balans

Succesvolle teams komen niet uit de lucht vallen. Om succesvol te zijn moeten mensen in een groep naar elkaar toe groeien, aan elkaar wennen en leren om effectief met elkaar te communiceren. Ga met je team voor de training Team in Balans en ga voor een optimale samenwerking.

225,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 8 uur 8 – 12 deelnemers

Jij bent Waardevol!

In tijden dat alles continu in verandering is, is het belangrijk om te laten zien hoeveel je waard bent. Wat inspireert je, wat motiveert je en hoe zit het met je persoonlijke missie? Waar ligt jouw ruimte om te groeien en hoe zie jij jouw toekomst op de arbeidsmarkt?

145,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 10 deelnemers

Inspiratie door te Improvisatie!

Durf jij te improviseren? Speciaal voor ondernemers en hun medewerkers bieden wij deze improvisatie training. Tijdens deze training leer je alle kneepjes van het vak. Zet je angst om in lef & kruip uit je schulp. Leer te improviseren.

185,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 12 deelnemers

Op de beursvloer

Deze training gaat verder! Het is zonde van je tijd en geld om te investeren in een beurs maar niet aan je presentatie op de beursvloer. Je hebt maar enkele seconden de tijd om de aandacht te trekken van bezoekers. Hoe kom je op een positieve manier in contact en hoe haal je de bezoekers naar je stand? Deze vragen staan centraal tijdens deze training.

225,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 6 uur 8 – 12 deelnemers

Bewust Netwerken

Netwerken, iedereen kan het en iedereen doet het altijd en overal. Zonder problemen vertel je iets over jezelf en je werk tijdens een gezellig onderonsje tijdens een feestje of in de supermarkt. Maar waarom sta je dan met klamme handjes op een zakelijke netwerk bijeenkomst? In eens weet je niet waar je moet beginnen, laat staan hoe je jezelf moet presenteren.

145,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 10 deelnemers

Podium Presentatie

Presenteren op het podium is een vak apart. Maar met de juiste handvatten, tips en trucs sta je op het podium alsof je nooit anders hebt gedaan.

185,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) 4 uur 6 - 8

Omgaan met verandering

In de training: “Omgaan met verandering” gaan we terug naar de basis van veranderingen Hoe start je een verandering, hoe zorg je dat deze slaagt, hoe neem je je medewerkers hier mee in je plannen en creëer je draagvlak, hoe voorkom je dat je terugvalt in de oude gewoonten. Deze masterclass is voor ondernemers en managers die graag terug naar de basis willen.

185,- (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 12 deelnemers