Overzicht trainingen: Workshops & Teambuilding

Team in Balans

Succesvolle teams komen niet uit de lucht vallen. Om succesvol te zijn moeten mensen in een groep naar elkaar toe groeien, aan elkaar wennen en leren om effectief met elkaar te communiceren. Ga met je team voor de training Team in Balans en ga voor een optimale samenwerking.

225,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 8 uur 8 – 12 deelnemers

Presenteer jezelf!

Wie ben jij & wie wil jij zijn? Hoe kom je over en wat wil je uitstralen? We gaan kijken naar wie jij bent, waar je voor staat en waarom mensen een beroep op je kunnen doen. Jij wordt de baas van je eigen leven en carrière, jij bepaalt welke richting je uitgaat.

145,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 10 deelnemers

Jij bent Waardevol!

In tijden dat alles continu in verandering is, is het belangrijk om te laten zien hoeveel je waard bent. Wat inspireert je, wat motiveert je en hoe zit het met je persoonlijke missie? Waar ligt jouw ruimte om te groeien en hoe zie jij jouw toekomst op de arbeidsmarkt?

145,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 10 deelnemers

Inspiratie door te Improvisatie!

Durf jij te improviseren? Speciaal voor ondernemers en hun medewerkers bieden wij deze improvisatie training. Tijdens deze training leer je alle kneepjes van het vak. Zet je angst om in lef & kruip uit je schulp. Leer te improviseren.

185,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 4 uur 8 – 12 deelnemers

Podium Presentatie

Presenteren op het podium is een vak apart. Maar met de juiste handvatten, tips en trucs sta je op het podium alsof je nooit anders hebt gedaan.

185,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) 4 uur 6 - 8

Word een Sterk Merk

Wil jij van jezelf en je onderneming een sterk merk maken zowel offline als online?
Wil je een stap verder gaan dan jezelf presenteren?

Yuna Sky laat jou je eigen Personal Brand bouwen door stapsgewijs te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen je hebt, welke unieke talenten je bezit en welke wensen je koestert. Deze eigenschappen, talenten, wensen en keuzes maken jou tot wie je bent en vormen jouw Personal Brand!

225,- per uur (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 1 op 1