Blog

Ons team deelt graag haar kennis met jullie! In onze blogs lezen jullie inspirerende verhalen, interessante tips en voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast geven wij je een uniek kijkje in ons ondernemersleventje, wie wij zijn en wat wij doen.

Wil je reageren op een blog, stuur ons dan een berichtje!

Blogoverzicht

Het Perfecte Marketingplan: Jouw Weg naar Succes

Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van marketing of gewoon een opfriscursus nodig hebt, dit artikel zal je helpen om je marketingstrategie te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Annemieke Ceelen ,

Marketing een wedstrijd?!

“Marketing is een wedstrijd om de aandacht van mensen” Aandacht is sowieso je doelstelling met marketing. Maar wij zijn zelf niet zo van de wedstrijdjes, wél van het creëren van reuring rondom je merk. Een windhoos aan ideeën om je merk onder de aandacht te brengen, zichtbaar te maken en om zichtbaar te blijven. Aandacht. Dat is het woord.

Onderzoek naar relevante hashtags

Op sociale media is de hashtag al lang niet meer weg te denken. Je gebruikt deze op alle sociale platformen om te zoeken, maar ook om gevonden te worden. En vooral dit laatste maakt het voor ondernemers interessant om de hashtag te gebruiken. Maar hoe zet je dit machtige middel nu goed in?!

5 voordelen om je teksten te kruiden met wat pittige woorden

Maak jij al gebruik van pittige woorden in je teksten? Nee? Lees dan deze blog en ontdek de voordelen! Voor alle communicatie uitingen die jij doet vanuit je bedrijf of als ondernemer is het goed dat je geen saaie teksten deelt. Niets zeggende, zonder clue of dat een ander oprecht…

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.