Blog

Ons team deelt graag haar kennis met jullie! In onze blogs lezen jullie inspirerende verhalen, interessante tips en voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast geven wij je een uniek kijkje in ons ondernemersleventje, wie wij zijn en wat wij doen.

Wil je reageren op een blog, stuur ons dan een berichtje!

Blogoverzicht

Wat te doen in de feestmaand december?!

Hoe zorg je nu dat je decemberactie interessant is, aansluit op je doelgroep en succesvol wordt? Hieronder mijn tips om rekening mee te houden bij het bedenken van je actie

NetWerken?!

Netwerken, iedereen doet het. Er gaat geen dag voorbij of je bent jezelf aan het presenteren en dus aan het netwerken. Bewust of onbewust netwerken. Waarom vinden we het dan spannend om onszelf te presenteren bij een zakelijke netwerkbijeenkomst? Het hebben van een netwerk met de juiste mensen is essentieel…

Is succes een keuze?

In hoe verre ben jij zelf de maker van je eigen succes? De bouwer van succes, ja zeker! Maar is daar een verschil tussen? Bijvoorbeeld: heb jij je carrière al jaren uitgestippeld of pak je de kansen die op je pad komen? Ga je voor kennis of ervaring?

Annemieke Ceelen

Blijven vernieuwen!

Wanneer je altijd bezig bent om ondernemers te helpen met Marketing, PR & Publiciteit, met het verwerken van je ideeën voor andere bedrijven, vergeet je soms dat jezelf ook moet blijven vernieuwen.

Annemieke Ceelen ,

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.