Vrouwennetwerk BOOST!

BOOST! is meer dan een netwerk

BOOST! is een zakelijk netwerk & platform voor vrouwelijke ondernemers uit en rondom Flevoland.

BOOST! is in 2014 bedacht en opgericht door Annemieke Ceelen. Tijdens het bezoeken van verschillende netwerkgelegenheden ervoer zij te weinig diepgang, een plat praatje zonder echte interesse. En dacht dit moet en kan anders! Annemieke organiseert de BOOST! events niet alleen, dit doet zij samen met Pauline Ploeg en Lisette Rodenhuis.

“BOOST! staat voor ontspannen netwerken”

Vrouwenplatform BOOST! wil de ondernemende zakenvrouw een podium geven. Het delen van kennis & ervaring in combinatie met ontspannen netwerken. Wij bieden ambitieuze dames een platform waar zij informatie kunnen vergaren, inspiratie kunnen opdoen en kennis kunnen delen. Sinds onze start in 2014 hebben er al meer dan 400 vrouwen meegedaan aan onze events. Samen kunnen we groeien, want succes maken we samen!

Pijler 1: Leren & Delen van kennis
Pijler 2: Groeien & Gunnen
Pijler 3: Verbinden & Inspireren
Pijler 4: Netwerken

BOOST! organiseert meerdere evenementen in het jaar. Denk aan bijeenkomsten met trainingen, workshops, masterclasses of lezingen van een ervaren zakenvrouw. We organiseren ook regelmatig netwerkborrels. Wij kennen geen betaald lidmaatschap. Je kunt je opgeven per evenement en bent daarna nergens toe verplicht.

Vrouwennetwerk BOOST!

Meer lezen over ons zakelijke netwerk?
Kijk op de website van Boostvrouwen!

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.