Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

En dan is het jaar 2018 voorbij. We starten een nieuw jaar, 2019.

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, maar wel met dezelfde dromen. Hoe zorg je nu dat deze dit jaar wel uit komen? Hoe creëer je kansen en zorg je dat je er optimaal gebruik van maakt?

Ieder jaar maak ik als ondernemer een lijstje met wensen, persoonlijke doelstellingen en uitdagingen voor het nieuwe jaar. Sommige zijn misschien wat ambitieus, maar je moet je zelf wel blijven uitdagen. Sommige mensen zeggen, ik doe niet aan goede voornemens want ze komen toch niet uit. Tja, als je zo denkt dan kun je jezelf afvragen wanneer het wel een goed moment is om jezelf uit te dagen.

Wanneer je wel openstaat voor vernieuwing in je bedrijf of voor jezelf als ondernemer is dit toch een goed moment? Maar hoe zorg je nu dat je open blijft staan voor vernieuwende ideeën en met name nieuwe kansen. Dat is voor veel ondernemers een lastig puntje.

Wat is er anders, wat wil je anders, wat moet er anders?

Sta open voor de wereld om je heen. Stel jezelf een aantal vragen, zoals wat willen je opdrachtgevers of klanten? Wat maakt jouw anders dan je concurrenten? Hoe zal de markt gaan veranderen en hoe kun je daar nu al in spelen? Wacht niet op kansen, maar creëer ze!

Mis ze niet!
Pak jouw kansen in dit nieuwe jaar. En mocht je bang zijn naast het net te vissen omdat je jouw kansen niet ziet stuur me dan een berichtje! Ik garandeer je, er zijn er genoeg. 

Voor Yuna Sky?
Nu vraag je je vast af welke kansen zijn er voor Yuna Sky en welke kansen zie je, wil je benutten en welke kansen ga je creëren? Met de opdrachten ga ik stiekem al een andere richting op. Steeds meer gave marketing opdrachten. En, mijn grootste droom, binnen nu en 5 jaar een team vormen met andere professionals. Elkaar versterken en projecten te delen. 

Ik wens jullie allemaal een heel goed 2019 en veel succes met je eigen doelen en dromen!

Groet, Annemieke

Meer inspiratie nodig? Lees dan onderstaande blogs.

Blog Blijven Vernieuwen
Ondernemer aan zet
Succes een keuze

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.