Een wervelende start is het halve werk!

Annemieke CeelenIn oktober 2013 was het dan eindelijk zover, mijn start op de commerciële markt!

Tijdens een plaatselijke beurs: Business Dagen Dronten, zag ik mijn kans om ondernemers kennis te laten maken met Yuna Sky. Het was fijn om met zoveel ondernemers persoonlijk kennis te maken en inspirerende gesprekken te voeren. Ik wist het zeker,  Nederland staat open voor nieuwe ideeën en is klaar voor mijn start als ondernemer!

Ik had een idee, heb dit uitgewerkt naar een concreet plan en daarna was het een kwestie van doen! Dit is natuurlijk vrij gemakkelijk gezegd, het daadwerkelijke doen is nog wel een uitdaging. Wanneer je bedenkt dat je zelf wilt ondernemen, weet je vaak niet goed waar te starten. Ik zelf had honderd-en-één ideeën, ik wilde het allemaal doen. Maar dat was natuurlijk helemaal niet haalbaar. Ik ben flink gaan schaven, heb dingen bij elkaar gevoegd, anders gedaan en ben blijven schrijven. Al mijn ideeën heb ik op papier gezet. Een paar dagen laten liggen en weer verder gegaan.

Mijn start was wellicht wat impulsief, maar het werkte. Ik had na deze 2-daagse beurs een stapel ingevulde formulieren van geïnteresseerde klanten. Ik had direct 4 opdrachten binnen en ik kon van start!

Nu, 4 jaar verder ben ik nog steeds mijn bedrijf nog steeds aan het sturen. Ik blijf mezelf ontwikkelen en ben continu mijn richting aan het bijstellen. Ik blijf alert op de veranderende wereld om mij heen en probeer in te spelen op de behoeften van mijn klanten.

Eigenlijk, is dat misschien wel het leukste aan ondernemen.
Geen dag is hetzelfde, je blijft in beweging.

Groet, Annemieke

Wil jij starten als zelfstandig professional, maar kom je niet verder dan dromen? Dan is het tijd om jezelf de vraag te stellen: Wil ik dit wel? Als jou antwoord hierop “Ja” is, waar wacht je dan nog op? Zet dan de volgende stap en maak je plannen concreet. Klik hier Het startersidee: een sterk plan van aanpak in 3 weken.

Meer inspiratie? Lees dan onderstaande blogs.

Blog Blijven Vernieuwen
Blog-Creëer-Content-Yuna-Sky
Succes een keuze

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.