[Gratis] Inhaakmomenten planner

Inhaakmomenten, er gaat geen dag voorbij dat er geen leuk inhaakmoment is. Wij hebben een selectie voor je gemaakt, wees er zuinig mee.

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Tijd om je te gaan voorbereiden op het nieuwe jaar. Een nieuw jaar betekent immers nieuwe kansen! Pak het in 2022 direct goed aan en ga aan de slag met deze inhaakplanner om je sociale kanalen te voorzien van content en hou op die manier je sociale media actief.

GEBRUIK EEN INHAAKPLANNER

In je contentkalender kun je gemakkelijk gebruik maken van een inhaakplanner. Er zijn natuurlijk meer dan genoeg momenten waarvan je weet dat ze komen. Je kunt hier ruim van te voren berichten voor maken. Hoewel er iedere dag wel iets te vieren valt hebben wij een selectie voor je gemaakt om in te haken. Nee, ga niet voor al deze dagen, maar kies welke bij jou en je bedrijf het beste passen.

Downloaden maar!

Wil jij op een ludieke en verrassende manier je sociale media berichten opleuken?

Vul je naam & e-mailadres hieronder in en dan stuur ik je de link naar onze downloadpagina waar je GRATIS de leukste tips kunt downloaden!Succes en veel plezier!

Wil jij de inhaakmomenten direct inzetten in een online communicatie kalender? Koop dan nu direct onze kalender en ga van start!


Behoefte aan nog meer inhaaktips?

Voordat je gaat beginnen met inhaken, hebben wij nog een aantal interessante blogs voor je geschreven!

Blog: Creëer Content
Blog: Ongeschreven inhaakregels voor de inhaakmomenten
Blog: Inhaken doe je zo ( voor de inhaakmomenten)

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.