Ondernemer, Jij bent aan zet!

Ondernemer opgelet! In een tijd dat zo razendsnel voorbij gaat is het noodzakelijk om in beweging te blijven, continu! Zorg dat je je concurrenten voor blijft en dat je niet onderuit gaat zitten. Jij bent aan zet, word zichtbaar!

Als ondernemer kun je natuurlijk niet afwachten, je hebt ideeën nodig om vooruit te komen, je moet kansen zien om deze te kunnen benutten. Soms ben je zo druk met de alledaagse zaken dat je plannen voor de toekomst maar blijven opstapelen.

Je concurrenten gaan wel door, zij hebben een team om zich heen gebouwd om: te blijven innoveren, publiciteit te genereren en om aan hun PR te werken. Kortom, als ondernemer ben jij aan zet.

Start met sparren..!

Wil je zo snel mogelijk aan de slag, start dan met sparren!

Uiteraard is er een groot verschil tussen een eenmanszaak of een bedrijf met medewerkers. Ik zeg het vaker, maar maak gebruik van communicatie om zichtbaar te worden, dit is je gereedschap!

Dus heb je medewerkers, geef hen een stem. Maak gebruik van hun frisse blik & verrassende ideeën en zet deze in. Heb je geen medewerkers, maak dan gebruik van je netwerk. Ga eens lunchen met een andere ondernemer, zoek contact met iemand die je verder kan helpen. En gelukkig mag ik vaak die persoon zijn!

Als ondernemer wil je vernieuwen, je wilt succes en natuurlijk winst maken. Ik help ondernemers om vanuit kansen te groeien. Yuna Sky helpt je bij het genereren van publiciteit. Wij bieden je strategische concepten om je  bedrijf, dienst en of product zichtbaar te maken zowel online als offline.


Dus wat is je startpunt, wat zijn je strategiedoelen, wil je vernieuwen, verrassen en/of verbinden, etc.

Even een voorbeeld, stel:
Je bent zelfstandig ondernemer en je verkoopt hippe woonaccessoires in een gezellig winkeltje in een grote stad. De zaken lopen goed, al merk je wel dat de klandizie iets terug loopt. In de stad heb je meerdere woonwinkels en dan heb je ook nog grote ketens die wellicht een zelfde soort aanbod hebben (kwalitatief minder), maar het goedkoper aanbieden.

Hoe zorg je dan dat jouw bedrijf zichtbaar wordt? Hoe zorg je nu dat klanten je zien en weten dat jij kwaliteit biedt?


Yuna Sky helpt je graag in je zoektocht naar de antwoorden op deze vragen en meer!

Van PR, communicatiemarketing tot een strategieplan voor sociale media en de uitvoering hiervan!

Laten we samen werken aan jouw succes!

Ondernemer aan zet

Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan onderstaande blogs.

Blog Blijven Vernieuwen
Klant koning
Succes een keuze

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.