Logo en huisstijl

De kracht van een sterk logo met een bijpassende huisstijl wordt helaas nog vaak onderschat. De visuele kracht van een huisstijl en de herkenbaarheid door dit te herhalen in je uitingen geeft je merk vertrouwen.

Huisstijl, letterlijk de stijl van je huis. Het creëren van een huisstijl is ontzettend belangrijk voor je bedrijf, het geeft je bedrijf een visuele identiteit en legt de basis voor je imago.

De identiteit van je bedrijf staat voor het beeld dat je als ondernemer wil vestigen. De huisstijl beschrijft en beheert de middelen die je wilt uitdragen.
Het imago staat voor het beeld dat het publiek heeft. De identiteit en imago willen nogal eens van elkaar verschillen. Wel is het zeker dat een positieve identiteit je imago gunstig zal beïnvloeden.

Het ontwikkelen van je huisstijl is de start van je presentatie naar de buitenwereld, daar waar mogelijke klanten zich begeven. Kortom, niet iets waar je “gemakkelijk” over moet denken.

Dit maakt ook dat het belangrijk is om bewust na te denken over wat past bij jou en je bedrijf, maar ook bij je doelgroep. Wat wil je uitstralen, welk kleur gebruik, lettertype en vormgeving, allemaal even belangrijk.

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Het ontwikkelen van een logo & huisstijl is voor ons gesneden koek. Ons creatieve team helpt je graag met een ontwerp, met de uitstraling die bij jouw bedrijf past.

Zet je logo en huisstijl in voor een sterker merk en door het gebruik van Marketing.

Lisette Rodenhuis Yuna Sky

Natuurlijk kunnen wij nog meer!
Lisette is een ster in branding en onze grafisch ontwerper. Lisette is enorm creatief. Ze houdt van kleur, typografie & vormgeving. Zowel online als offline staat zij haar ‘mannetje’. Van frisse logo’s tot onwijs gave ontwerpen voor flyers, brochures en magazines, maar ook het maken van websites. Zij kan het!

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.