Mijn eerste blog!

Het schrijven van een blog, het staat al enige tijd op mijn to-do-lijstje maar zoals met alles moet je het gewoon doen. En blijven doen. Maar waarom bloggen? Ik wil graag mijn ervaringen als ondernemer met jullie delen, jullie voorzien van tips als het gaat om PR, het zien van kansen en benutten van publiciteit.

Laat ik mijn eerste blog beginnen met waarom ik wil ondernemen en waar mijn drang om anderen te helpen vandaan komt.

Met mijn bedrijf Yuna Sky, wat staat voor jong, sterk en krachtig, help ik ondernemers met het zoeken en benutten van Publiciteit en de mogelijkheden van PR voor je bedrijf, dienst en/of product.

Ik adviseer ondernemingen op het gebied van PR & marketingcommunicatie Met mijn frisse blik kijk ik naar commerciƫle kansen, mogelijkheden voor publiciteit.

Graag of niet, het is altijd fijn om deze keuze te hebben. In mijn hoofd gaat dat net wat anders, ik zie overal (gemiste) kansen en mogelijkheden. Bij mij is het glas altijd half vol en dat gun ik anderen ook.

In mijn komende blogs neem ik jullie mee in mijn wereld als ondernemer, geef ik tips & tricks voor PR & Publiciteit en geef ik jullie een uniek kijkje achter de schermen bij Yuna Sky.

Graag tot mijn volgende blog, Annemieke

Eerste Blog Yuna Sky

Wil je meer gratis tips? Lees dan ook onderstaande blogs!

Ongeschreven-inhaakregels-Yuna-Sky

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.