Online zichtbaarheid

Online ondernemen gaat over meer dan een website & sociale media. Het gaat om jezelf presenteren, het belang om zichtbaar te zijn en de online wereld voor je te laten werken. Kortom, tijd om je bedrijf online te promoten!

Ons creatieve marketing team richt zich op 4 belangrijke pijlers om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te Vergroten, Versterken & Verbinden.

Online Marketing & Presentatie

Martiena de Graaf | Yuna Sky

Er zijn, is soms niet genoeg. Het is belangrijk dat je je imago, je kenmerken, kortom alles wat je bedrijf herkenbaar maakt te waarborgen. Online presenteren is niet te vergelijken met jezelf fysiek presenteren. Het creëren van interactie, het verwerken van waardevolle informatie, het gebruik van communicatie en heel belangrijk jezelf blijven.

Een online publiek is lastig tevreden te stellen, zijn snel afgeleid,  zij zijn kritisch, uitten zich snel en soms hard.

Martiena is expert op het gebied van online marketing & presenteren. Als presentatiecoach leert zij ondernemers hoe zij professioneel kunnen presenteren tijdens een podcast, webinar, vlog of bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje.

Online in beeld

Wij vinden het belangrijk om je huisstijl & je imago door te voeren in je online presentatie.

Herkenbaarheid is voor ieder bedrijf essentieel. Het moet passen bij jou en je bedrijf en aansluiten op je offline kenmerken, de stijl van je merk.

Naast je bedrijfsnaam en gewenste beeldmerk zijn je huisstijl kleuren ontzettend belangrijk. Om je merk sterk neer te zetten hebben wij een blog geschreven over het gebruik van kleur voor je marketing.

Beeldbank

Natuurlijk kun je ook voor sociale media bij ons terecht. Kijk ook bij onze producten: een urenkaart of online abonnement kan ook interessant zijn!

Laten we samen werken aan jouw succes!

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.