Online zichtbaarheid

Online ondernemen gaat over meer dan een website & sociale media. Het gaat om jezelf presenteren, het belang om zichtbaar te zijn en de online wereld voor je te laten werken. Kortom, tijd om je bedrijf online te promoten!

Online presentatie

Er zijn, is soms niet genoeg. Het is belangrijk dat je je imago, je kenmerken, kortom alles wat je bedrijf herkenbaar maakt te waarborgen. Online presenteren is niet te vergelijken met jezelf fysiek presenteren. Het creëren van interactie, het verwerken van waardevolle informatie, het gebruik van communicatie en heel belangrijk jezelf blijven.

Een online publiek is lastig tevreden te stellen, zijn snel afgeleid,  zij zijn kritisch, uitten zich snel en soms hard.

Martiena is expert op het gebied van online presenteren. Als presentatiecoach leert zij ondernemers hoe zij professioneel kunnen presenteren tijdens een podcast, webinar, vlog of bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje.

Online in beeld

Lisette Rodenhuis | Yuna Sky

Wij vinden het belangrijk om je huisstijl & je imago door te voeren in je online presentatie.

Herkenbaarheid is voor ieder bedrijf essentieel. Het moet passen bij jou en je bedrijf en aansluiten op je offline kenmerken, de stijl van je merk.

Lisette helpt je graag met grafische ontwerpen om jouw bedrijf alle tools te geven zichtbaar en succesvol te zijn.

Beeldbank

80% van de mensen kijken eerst online naar informatie over een professional of bedrijf. Een overgroot deel van de websites en/of sociale media wordt weg geklikt omdat er weinig tot geen (mooie en/of persoonlijke) foto’s op staan. En stockfoto’s geven eerder een slechter dan een positief beeld van je bedrijf/ Het geeft maar weer aan hoe belangrijk zakelijke fotografie is.

Wendy Ceelen | Yuna Sky

Kortom, weg met die standaard stockfoto’s en ga voor een beeldbank. Foto’s die bij jou en je bedrijf passen. Beelden van je bedrijf, werk, product en/of dienst. Foto’s van jou, medewerkers, opdrachtgevers en meer!

Natuurlijk horen deze authentieke beelden thuis in een beeldbank.

Wendy is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

Natuurlijk kun je ook voor sociale media bij ons terecht. Kijk ook bij onze producten: een urenkaart of online abonnement kan ook interessant zijn!

Webteksten & Blogs

Jij bent ondernemer, of onderneemt op dit moment stappen om het te worden. Daar hoort natuurlijk een website bij: hét digitale visitekaartje waarmee je bezoekers laat zien wie je bent en wat je doet. De belangrijkste rol is weggelegd voor de webteksten: de woorden waarmee jij die online bezoeker bereikt én aanzet tot actie.

Pauline-Ploeg-Yuna-Sky

Als online ondernemer weet je dat dat bloggen voor je bedrijf meer traffic naar je website genereert en dus je zichtbaarheid vergroot. Dat het je helpt om je te profileren als expert.

Dat is waar Pauline verschijnt in dit verhaal: zij schrijft die SEO teksten voor jou zodat je hoger eindigt in Google. Met vlotte en goedlopende zinnen waarbij de focus ligt op de inhoud.

Pauline is een tekstschrijver met een gouden randje! Webteksten, zakelijke blogs, interviews, brochures en meer!

Laten we samen werken aan jouw succes!

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.