Over ons

Ontmoet het creatieve marketingteam van Yuna Sky. Ons streven zit altijd in het optimaliseren van jouw merk door het creëren van meer naamsbekendheid & zichtbaarheid.

Yuna Sky staat voor Jong, Sterk & Krachtig! Zo kunnen we ons marketingteam ook omschrijven. Wij creëren marketing concepten, creatieve denkbeelden met pit & winstgevende strategieën vol vernieuwende en verfrissende ideeën. Met als doel, werken aan jullie (online) zichtbaarheid en uiteraard het genereren van meer naamsbekendheid.

Wij inspireren elkaar én dagen ondernemers uit net dat stapje verder te gaan. Als marketingteam proberen wij de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken.

Allemaal hebben we onze eigen expertises en samen werken we aan jouw succes!

Is jouw bedrijf toe aan meer naamsbekendheid? Wil jij je bedrijf, product en/of dienst promoten of heb jij een commerciële uitdaging? Wij bieden de oplossing!

Het team

Annemieke: creatieve denker en oprichter van Yuna Sky

Voor ieder bedrijf zijn naamsbekendheid & zichtbaarheid essentieel.
Annemieke is een echte marketingdame, ze heeft als ware een ideeën-generator in haar hoofd. Zij ziet altijd kansen & mogelijkheden voor Marketing, PR & Publiciteit. Ze staat dan ook bekend om haar verfrissende en eigenzinnige ideeën.

Zij ziet commerciële kansen voor iedere ondernemer. Geen uitdaging gaat zij uit de weg!

Martiena: online presentatie expert

Online zichtbaar zijn is een must voor iedere ondernemer. Martiena de Graaf is expert op het gebied van Online Marketing & Presenteren!

Als presentatiecoach helpt Martiena startende en ervaren ondernemers bij het verbeteren van hun presentatie skills. Martiena leert ondernemers hoe zij professioneel kunnen presenteren tijdens een podcast, webinar, vlog of bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje. Zij is sterk op zowel de inhoud van je presentatie als op de manier van presenteren, het visuele aspect.

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten, zij kan je helpen!

Wendy: zakelijke fotografie met een klik

Wendy Ceelen is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

Van Wendy zul je geen saaie foto’s tegenkomen. Ze gaat tot het uiterste als het gaat om het creëren van sterke foto’s. Wendy luistert goed naar de wensen, stelt je goed op je gemak en denkt out of the box, of letterlijk: out of the office! Daar bij maakt zij goed gebruik van de mogelijkheden in de buitenlucht.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.