Over ons

Ontmoet het creatieve marketingteam van Yuna Sky. Ons streven zit altijd in het optimaliseren van jouw merk door het creëren van meer naamsbekendheid & zichtbaarheid.

Yuna Sky staat voor Jong, Sterk & Krachtig! Zo kunnen we ons marketingteam ook omschrijven. Wij creëren marketing concepten, creatieve denkbeelden met pit & winstgevende strategieën vol vernieuwende en verfrissende ideeën. Met als doel, werken aan jullie (online) zichtbaarheid en uiteraard het genereren van meer naamsbekendheid.

Wij inspireren elkaar én dagen ondernemers uit net dat stapje verder te gaan. Als marketingteam proberen wij de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken.

Allemaal hebben we onze eigen expertises en samen werken we aan jouw succes!

Is jouw bedrijf toe aan meer naamsbekendheid? Wil jij je bedrijf, product en/of dienst promoten of heb jij een commerciële uitdaging? Wij bieden de oplossing!

Lees hier meer over ons marketingteam.

Het team

Annemieke: creatieve denker en oprichter van Yuna Sky

Voor ieder bedrijf zijn naamsbekendheid & zichtbaarheid essentieel.
Annemieke is een echte marketingdame, ze heeft als ware een ideeën-generator in haar hoofd. Zij ziet altijd kansen & mogelijkheden voor Marketing, PR & Publiciteit. Ze staat dan ook bekend om haar verfrissende en eigenzinnige ideeën.

Zij ziet commerciële kansen voor iedere ondernemer. Geen uitdaging gaat zij uit de weg!

Martiena: online presentatie expert

Online zichtbaar zijn is een must voor iedere ondernemer. Martiena de Graaf is expert op het gebied van Online Marketing & Presenteren!

Als presentatiecoach helpt Martiena startende en ervaren ondernemers bij het verbeteren van hun presentatie skills. Martiena leert ondernemers hoe zij professioneel kunnen presenteren tijdens een podcast, webinar, vlog of bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje. Zij is sterk op zowel de inhoud van je presentatie als op de manier van presenteren, het visuele aspect.

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten, zij kan je helpen!

Pauline: tekstschrijver & alleskunner op sociale media

Als tekstschrijver vindt Pauline Ploeg de juiste woorden, en zet zij jouw verhaal op papier óf website.
Pauline houdt van schrijven, redigeert en maakt elke tekst prettig leesbaar voor jouw doelgroep, en zorgt daarbij ook nog dat de juiste woorden vindbaar zijn voor jouw doelgroep.

En, niet heel onbelangrijk, ze is dol op het vertellen & vertalen van jouw verhalen. Meer groei en online zichtbaarheid creëren, dat is haar doel.

Lisette: ster in branding en onze grafisch ontwerper

Werken aan je merk & ontwerp! Dat doe je samen met onze grafisch ontwerper Lisette Rodenhuis.

Zij is sterk in het creëren van een ontwerp met het merk als uitgangspunt, (content)marketing, en prachtige designs voor posters, magazings, flyers, etc. Altijd origineel en geheel passend bij jouw merk. Met haar jarenlange ervaring als grafisch ontwerper én illustrator is zij een echte merkenbouwer!

Lisette is enorm creatief en heeft oog voor details, dat samen met haar commerciële insteek en kennis & ervaring in de wereld van reclame, drukkerijen en uitgeverijen is zij een grote aanwinst binnen het team van Yuna Sky.

Wendy: zakelijke fotografie met een klik

Wendy Ceelen is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

Van Wendy zul je geen saaie foto’s tegenkomen. Ze gaat tot het uiterste als het gaat om het creëren van sterke foto’s. Wendy luistert goed naar de wensen, stelt je goed op je gemak en denkt out of the box, of letterlijk: out of the office! Daar bij maakt zij goed gebruik van de mogelijkheden in de buitenlucht.

WordPress koning(in)

Voor ons creatieve marketingteam zijn wij altijd op zoek naar nieuwe teamleden, zelfstandige zakenpartners om elkaars diensten te versterken. Yuna Sky is op zoek naar een Wordpress koning(in)

Dus heb jij uitmuntende wordpress skills en ervaring met verschillende templates? Weet jij alles over woocommerce én weet jij ook nog eens precies wat grafisch mooi is?
Wil jij je kennis en ervaring gebruiken om bedrijven te helpen met online marketing en het vergroten van hun online zichtbaarheid?


Kom jij uit de omgeving van Dronten en ben jij op zoek naar een gezellig team om samen te werken aan commerciële uitdagingen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

We horen graag van jou!
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Sociale media expert

Voor ons creatieve marketingteam zijn wij altijd op zoek naar nieuwe teamleden, zelfstandige zakenpartners om elkaars diensten te versterken. Yuna Sky is op zoek naar een Sociale media expert

Sociale media is vaak het ondergeschoven kindje binnen een onderneming. Er is geen tijd voor of kennis over. Zonde! Daarom zoeken wij iemand die dol is op sociale media. Iemand die een marketingplan, teksten en afbeeldingen sterk kan combineren en kan inzetten voor ondernemers die hier geen tijd of kennis van hebben.

Want met de juiste content, structuur en advertenties valt er veel winst uit sociale media te halen. Het kan je bedrijf echt helpen groeien als je het inzet als onderdeel van je marketing. Meer groei en online zichtbaarheid creëren, dat is je doel.

Kom jij uit de omgeving van Dronten en ben jij op zoek naar een gezellig team om samen te werken aan commerciële uitdagingen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.