Pauline Ploeg

Pauline Ploeg | Yuna Sky

Pauline Ploeg houdt van schrijven.

Pauline redigeert en maakt elke tekst prettig leesbaar voor jouw doelgroep, en zorgt daarmee dat we jouw doel behalen.

Schrijven is de stem van je gedachten aan het woord laten.

Het verhaal weet jij, die ‘stem’ is zij. Als tekstschrijver vindt Pauline Ploeg de juiste woorden, en zet zij jouw verhaal op papier.

Pauline Ploeg Yuna Sky

Jij bent ondernemer, of onderneemt op dit moment stappen om het te worden.

Daar hoort natuurlijk een website bij: hét digitale visitekaartje waarmee je bezoekers laat zien wie je bent en wat je doet. De belangrijkste rol is weggelegd voor de webteksten: de woorden waarmee jij die online bezoeker bereikt én aanzet tot actie.

Als online ondernemer weet je dat dat bijvoorbeeld bloggen voor je bedrijf meer traffic naar je website genereert en dus je online zichtbaarheid vergroot.

Dat is waar Pauline verschijnt in dit verhaal: zij schrijft die SEO teksten voor jou zodat je hoger eindigt in Google. Met vlotte en goedlopende zinnen waarbij de focus ligt op de inhoud.

Want met de juiste content valt er veel winst uit te halen. Het kan je bedrijf echt helpen groeien als je het inzet als onderdeel van je marketing. Meer groei en online zichtbaarheid creëren, dat is haar doel.

Toe aan een tekstpraatje met Pauline? Stuur haar een berichtje!

Meer over ons team?

Annemieke ziet ook kansen voor Merk en Marketing
Lisette zet je merk om in beelden
Martiena helpt je online te stralen
Wendy maakt een zakelijk portret

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.