Over ons

Ontmoet het creatieve team van Yuna Sky. Ons streven zit altijd in het optimaliseren van jouw merk door het creëren van meer naamsbekendheid & zichtbaarheid.

Wij inspireren elkaar én dagen ondernemers uit net dat stapje verder te gaan. Samen proberen wij de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken.

Allemaal hebben we onze eigen expertises en samen werken we aan jouw succes!

Het team

Annemieke: creatieve denker en oprichter van Yuna Sky

Voor ieder bedrijf zijn naamsbekendheid & zichtbaarheid essentieel.
Annemieke is een echte marketingdame, ze heeft als ware een ideeën-generator in haar hoofd. Zij ziet altijd kansen & mogelijkheden voor Marketing, PR & Publiciteit. Ze staat dan ook bekend om haar verfrissende en eigenzinnige ideeën.

Zij ziet commerciële kansen voor iedere ondernemer. Geen uitdaging gaat zij uit de weg!

Martiena: online presentatie expert

Online zichtbaar zijn is een must voor iedere ondernemer. Martiena de Graaf is expert op het gebied van Online Presenteren!

Als presentatiecoach helpt Martiena startende en ervaren ondernemers bij het verbeteren van hun presentatie skills. Martiena leert ondernemers hoe zij professioneel kunnen presenteren tijdens een podcast, webinar, vlog of bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje. Zij is sterk op zowel de inhoud van je presentatie als op de manier van presenteren, het visuele aspect.

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten, zij kan je helpen!

Lisette: ster in branding en onze grafisch ontwerper

Werken aan je merk! Dat doe je samen met Lisette Rodenhuis.

Zij is sterk in merk-ontwerp, (content)marketing, en prachtige designs voor posters, magazings, flyers, etc. Altijd origineel en geheel passend bij jouw merk. Met haar jarenlange ervaring als grafisch ontwerper én illustrator is zij een echte merkenbouwer!

Lisette is enorm creatief en heeft oog voor details, dat samen met haar commerciële insteek en kennis & ervaring in de wereld van reclame, drukkerijen en uitgeverijen is zij een grote aanwinst binnen het team van Yuna Sky.

Wendy: zakelijke fotografie met een klik

Wendy Ceelen is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

Van Wendy zul je geen saaie foto’s tegenkomen. Ze gaat tot het uiterste als het gaat om het creëren van sterke foto’s. Wendy luistert goed naar de wensen, stelt je goed op je gemak en denkt out of the box, of letterlijk: out of the office! Daar bij maakt zij goed gebruik van de mogelijkheden in de buitenlucht.

Pauline: tekstschrijver & alleskunner op sociale media

Als tekstschrijver vindt Pauline Ploeg de juiste woorden, en zet zij jouw verhaal op papier.
Pauline houdt van schrijven, redigeert en maakt elke tekst prettig leesbaar voor jouw doelgroep, en zorgt daarmee dat we jouw doel behalen.

En, niet heel onbelangrijk, ze is dol op sociale media. Dat zij die dingen nu kan combineren en kan inzetten voor ondernemers die hier geen tijd of kennis van hebben, vindt ze geweldig. Meer groei en online zichtbaarheid creëren, dat is haar doel.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.