Over ons

Ontmoet het creatieve team van Yuna Sky. Ons streven zit altijd in het optimaliseren van jouw merk door het creëren van meer naamsbekendheid & zichtbaarheid.

Wij inspireren elkaar én dagen ondernemers uit net dat stapje verder te gaan. Samen proberen wij de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken.

Allemaal hebben we onze eigen expertises en samen werken we aan jouw succes!

Het team

Annemieke: creatieve denker en oprichter van Yuna Sky

Vernieuwen, ontwikkelen, veranderen en creëren, het zit in mijn bloed.

Hallo, mijn naam is Annemieke Ceelen en ik ben eigenaar van Yuna Sky, dat staat voor Jong, Sterk en Krachtig!

Zoals mijn bedrijfsnaam omschrijft, zo ben ik. Ik zie altijd kansen & mogelijkheden voor PR & Publiciteit. Ik sta dan ook bekend om mijn verfrissende en eigenzinnige ideeën.

Wat mij bijzonder maakt? Ik werk:

# vol passie & gedrevenheid om organisaties te helpen om creatieve oplossingen te vinden voor alle PR uitdagingen
# met veel enthousiasme probeer ik zowel grensverleggende als passende concepten te realiseren
# doortastend & daadkrachtig met heldere communicatie als basis, snel en duidelijk

Met Yuna Sky probeer ik de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken.
Met mijn creatieve ideeën daag ik iedere ondernemer uit net dat stapje verder te gaan.

Graag tot ziens,

Annemieke Ceelen – de Graaf

Martiena: online presentatie expert

Martiena de Graaf is expert op het gebied van Online Presenteren!

Online zichtbaar zijn is een must voor iedere ondernemer. Als presentatiecoach helpt Martiena startende en ervaren ondernemers bij het verbeteren van hun presentatie skills. Martiena leert ondernemers hoe zij professioneel kunnen presenteren tijdens een podcast, webinar, vlog of bijvoorbeeld een bedrijfsfilmpje. Zij is sterk op zowel de inhoud van je presentatie als op de manier van presenteren, het visuele aspect.

Wil jij je online zichtbaarheid vergroten, zij kan je helpen!
Een echte aanwinst voor Yuna Sky!

Voor Yuna Sky geeft zij ook advies en trainingen op het gebied van presenteren & improviseren. Hier leert zij ondernemers en hun teams uit hun schulp te kruipen, te improviseren en te schitteren. Martiena werkt veel online, maar komt ook graag op locatie om haar kennis en vaardigheden in te zetten.

Lisette: ster in branding en onze grafisch ontwerper

Lisette Rodenhuis is grafisch ontwerper én illustrator. Met ruim 15 jaar aan kennis & ervaring in de wereld van reclame, drukkerijen en uitgeverijen is zij een grote aanwinst binnen het team van Yuna Sky.

Lisette is enorm creatief. Ze houdt van kleur, typografie & vormgeving. Zowel online als offline staat zij haar ‘mannetje’. Van frisse logo’s tot onwijs gave ontwerpen voor flyers en magazines, maar ook het maken van websites. Zij kan het!

Studio Rodenhuis is een ontwerpbureau waar ondernemers terecht kunnen voor visuele branding. Een merkontwerp, (content)marketing; ‘popping’ design voor posters, flyers, magazines en websites; originele illustraties

Met waardering voor details weet Lisette voor al haar opdrachtgevers een uniek design te creëren, waarbij de wens van de klant gehoord én gebruikt wordt.

Wendy: zakelijke fotografie met een klik

Wendy Ceelen is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

Wendy: ” voor veel ondernemers is het behoorlijk spannend om voor de lens te staan. De locatie waar we de foto’s maken is altijd in overleg, maar een buiten-shoot helpt je al om je meer te ontspannen. ”

Van Wendy zul je geen saaie foto’s tegenkomen. Ze gaat tot het uiterste als het gaat om het creëren van sterke foto’s. Wendy luistert goed naar de wensen, stelt je goed op je gemak en denkt out of the box, of letterlijk: out of the office! Daar bij maakt zij goed gebruik van de mogelijkheden in de buitenlucht.

Pauline: tekstschrijver & alleskunner op sociale media

Pauline Ploeg is onze tekstschrijver.

“Schrijven is de stem van je gedachten aan het woord laten.”
Het verhaal weet jij, die ‘stem’ is zij. Als tekstschrijver vindt zij de juiste woorden, en zet zij jouw verhaal op papier.
Pauline houdt van schrijven, redigeert en maakt elke tekst prettig leesbaar voor jouw doelgroep, en zorgt daarmee dat we jouw doel behalen.

En, niet heel onbelangrijk, ze is dol op sociale media. Dat zij die dingen nu kan combineren en kan inzetten voor ondernemers die hier geen tijd of kennis van hebben, vindt ze geweldig. Sociale media is vaak het ondergeschoven kindje binnen een onderneming. Er is geen tijd voor of kennis over. Zonde! Want met de juiste content en structuur valt er veel winst uit te halen. Het kan je bedrijf echt helpen groeien als je het inzet als onderdeel van je marketing. Meer groei en online zichtbaarheid creëren, dat is haar doel.

Netwerk BOOST!

Speciaal voor ondernemende vrouwen!

Yuna Sky is sinds 2014 initiatiefnemer van vrouwenplatform Boost! In 2019 zijn Pauline Ploeg & Lisette Rodenhuis mede-initiatiefnemers geworden.

BOOST! wil vrouwelijke ondernemers uit, -en- rondom Flevoland helpen om te groeien als ondernemer én te groeien als mens. Het delen, verbinden & inspireren, voert bij BOOST! de boventoon. En dat daar sales uit komt is alleen maar mooi meegenomen.

# verbinden
# inspireren
# elkaar opdrachten gunnen

Wil jij meer weten? kijk dan op boostvrouwen.nl of zend een e-mail naar annemieke@boostvrouwen.nl!

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.