Wendy Ceelen

Wendy Ceelen | Yuna Sky

Wendy Ceelen is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

‘Ik maak persoonlijke beeldbank foto’s voor de ondernemers. Persoonlijke foto’s die vaarwel zeggen tegen de standaard stockphotos.’

Zakelijke fotografie met een klik

Wendy Ceelen: “voor veel ondernemers is het behoorlijk spannend om voor de lens te staan. De locatie waar we de foto’s maken is altijd in overleg, maar een buiten-shoot helpt je al om je meer te ontspannen.

Van Wendy zul je geen saaie foto’s tegenkomen. Ze gaat tot het uiterste als het gaat om het creëren van sterke foto’s. Wendy luistert goed naar de wensen, stelt je goed op je gemak en denkt out of the box, of letterlijk: out of the office! Daar bij maakt zij goed gebruik van de mogelijkheden in de buitenlucht.

Wendy Ceelen | Yuna Sky

Benieuwd of Wendy ook jou, jullie als ondernemer en/of bedrijf op de foto kan zetten? Stuur haar dan een berichtje!

Meer over ons team?
Lisette zet je merk om in beelden
Annemieke ziet ook kansen voor Merk & Marketing
Martiena helpt je online te stralen

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.