Zakenpartners gezocht!

Samen werken

Voor ons creatieve marketingteam zijn wij altijd op zoek naar nieuwe teamleden, zelfstandige zakenpartners om elkaars diensten te versterken.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

🌪️ WordPress koning(in)

Dus heb jij uitmuntende wordpress skills en ervaring met verschillende templates? Weet jij alles over woocommerce én weet jij ook nog eens precies wat grafisch mooi is?
Wil jij je kennis en ervaring gebruiken om bedrijven te helpen met online marketing en het vergroten van hun online zichtbaarheid?

🌪️ Sociale media expert

Sociale media is vaak het ondergeschoven kindje binnen een onderneming. Er is geen tijd voor of kennis over. Zonde! Daarom zoeken wij iemand die dol is op sociale media. Iemand die een marketingplan, teksten en afbeeldingen sterk kan combineren en kan inzetten voor ondernemers die hier geen tijd of kennis van hebben.

Want met de juiste content, structuur en advertenties valt er veel winst uit sociale media te halen. Het kan je bedrijf echt helpen groeien als je het inzet als onderdeel van je marketing. Meer groei en online zichtbaarheid creëren, dat is je doel.

Zakenpartners gezocht


Ben jij een zelfstandige professional? Kom jij uit de omgeving van Dronten en ben jij op zoek naar een gezellig team om samen te werken aan commerciële uitdagingen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Toekomstige zakenpartners kunnen nu reageren!

Heb je interesse om onze zakenpartner te worden én wil jij meer weten over Yuna Sky en ons marketingteam?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.