Marketing

Annemieke Ceelen Yuna Sky

HALLO JIJ!

Wanneer heb jij voor het laatst publiciteit gehad? Hoelang is het geleden dat jij een gave PR stunt hebt bedacht én uitgevoerd? Ben jij toe aan reuring rondom je bedrijf, dienst en/of product? Maak gebruik van marketing en word zichtbaar!

Verrassend, Vernieuwend, Verfrissend, Verbluffend & Verbindend.

Dat is wat je van ons kunt verwachten! Wij helpen je graag aan meer naamsbekendheid, jouw merk verdient aandacht!

In “marketingland” draait het meer dan ooit om het onder de aandacht brengen van producten of diensten. Dit doen we onder andere doormiddel van (online) adverteren, maar nog veel belangrijker door het creëren van merken.

Maar is deze interpretatie van marketing te beperkt? Reclame maken en merkmarketing zijn weliswaar belangrijk onderdelen van de marketingdiscipline, maar marketing betreft meer.

PR & Marketingcommunicatie

Wij creëren creatieve concepten, denkbeelden met pit & winstgevende strategieën vol vernieuwende en verfrissende ideeën.

Wil jij je bedrijf, product en/of dienst promoten of heb jij een commerciële uitdaging en ben je op zoek naar creatieve oplossing?

Annemieke Ceelen

Afhankelijk van de door jullie gestelde doelstellingen, maken wij een plan van aanpak. Of het nu gaat om opvallende PR campagnes, het creëren van meer naamsbekendheid door middel van publiciteit of het organiseren van een gaaf event.

Ons team staat voor jullie klaar! Ons streven zit altijd in het optimaliseren van zichtbaarheid. Allemaal hebben we onze eigen expertises en samen werken we aan jouw succes!

Wij gaan er voor, durf jij het aan?

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Annemieke probeert met haar kennis & ervaring op het gebied van uitdagende Marketing & PR concepten, het creëren van nieuwswaarde en het ontwikkelen van duurzame relaties de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken. Met haar creatieve ideeën daagt zij iedere ondernemer uit net dat stapje verder te gaan.

Op zoek naar meer marketing inspiratie? Lees dan een van onderstaande blogs.

Marketingmix
Kleur in marketing

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.