Sterk Merk

Yuna Sky maakt merken sterker, zorgt ervoor dat je zichtbaar bent & blijft bij jouw doelgroep. Wij gaan niet voor de korte termijn, niet alleen voor nu, maar zeker voor later.

Het creƫren van een merk gaat verder dan een logo en kleurkeuzes, het gaat over een merkstrategie die een merk over een langere tijd opbouwt.

Merkstrategie start met een analyse naar hoe je merk er op dit moment uit ziet, we ontwikkelen een verhaal en een herkenbare identiteit. Daarna maken wij je zichtbaar en kijken we naar een passende strategie voor de toekomst.

Het begrijpen van je klant zal je helpen om beter te communiceren met je klanten, wij kunnen je helpen om je merkidentiteit te ontdekken en visualiseren voor het digitale tijdperk.

Bespaar tijd en energie, met een team van creatieve denkers gaan wij graag voor je aan de slag. Want, of je nu groot of klein bent, het begint altijd met een creatief plan!

Waardebepaling & positionering

Dat niets belangrijker is voor een bedrijf dan een eigen identiteit is nu wel duidelijk. Maar dan komen de volgende vragen: waarom kiest een klant voor jou en niet voor de concurrent? Waarin kun jij je onderscheiden, ben jij uniek en hoe kom jij over op je klant?

Een waardepropositie is dus eigenlijk een beschrijving van een product, dienst of gebied uitgedrukt in de meest waardevolle en onderscheidende elementen in de ogen van een klant.

Als echte merkbouwers levert het team van Yuna Sky het complete plaatje als het gaat om bouwen aan een merk.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.