Is succes een keuze?

En dan vouw je een oude doos open en vind je ergens helemaal onderin een plastic bandje met de tekst:
succes is een keuze.

Dat zet me toch aan het denken, is succesvol zijn een keuze? In hoe verre ben jij zelf de maker van je eigen succes? De bouwer van succes, ja zeker! Maar is daar een verschil tussen? Bijvoorbeeld: heb jij je carrière al jaren uitgestippeld of pak je de kansen die op je pad komen? Ga je voor kennis of ervaring?

Hoe creëer je je eigen succes?

Als ik het antwoord hierop zou hebben, zou ik deze niet met je delen. Want mijn idee van succes kan wezenlijk anders zijn dan die van jou evenals het eind punt en de tussen stations. Kortom: jij bent zelf aan zet. Zolang je maar wilt, ambities & voldoende drijfveren hebt dan kom je er wel. Links of rechtsom dat maakt eigenlijk niet uit, als je maar je doel niet uit het oog verliest, je eind punt. Het is een kwestie van gewoon doen.

Wat ik wel met je kan en wil delen, ik heb werkelijk geen idee waar ik over 10 jaar sta. Sterker nog 5 jaar is voor mij nog te ver weg. Ik grijp kansen die ik op mijn pad tegen kom, ik doe wat ik leuk vind en zie wel waar het lot me brengt.

Tot nu toe ben ik heel tevreden over waar dat me heeft gebracht en kijk ik uit naar de toekomst en wat die me zal brengen. Maakt dit me succesvol? Geen idee, zeg jij het maar. Wat is succes en wat betekent het voor jou om succesvol te zijn?

Ik hoor graag van je, Annemieke

In mijn volgende blog vertel ik je over het belang van netwerken en geef ik tips om meer bewust te netwerken.

 

Wil je meer gratis tips? Lees dan ook onderstaande blogs!

Blog Blijven Vernieuwen
Eerste Blog online
Meer-bezoekers-website-Yuna-Sky

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.