Startersidee!

Wil jij starten als zelfstandig professional, maar kom je niet verder dan dromen? Dan is het tijd om jezelf de vraag te stellen: Wil ik dit wel? Als jou antwoord hierop “Ja” is, waar wacht je dan nog op? Zet dan de volgende stap en maak je plannen concreet, ga voor jouw startersidee!

Je hebt een droom, een idee en je hebt altijd al ondernemer willen worden. Maar hoe  verwerk je deze ideeën in een plan? Waar begin je en hoe weet je of je plan ook kans van slagen heeft.

Een ondernemer word je niet, ondernemen is een eigenschap die je moet bezitten. Wanneer je dus plannen hebt om voor jezelf te gaan beginnen, start dan met de vraag: Waarom? Want je drijfveren zijn een belangrijke pijler om je kans van slagen in te schatten.

Wanneer je besluit om  voor jezelf te beginnen heb je meer dan 100 ideeën, maar hoe weet je welke haalbaar zijn, of er een markt is. Als je zeker bent dat je wilt ondernemen en dat dit bij je past is het tijd voor het maken van een ondernemersplan. Zet je ideeën om in plannen en strategieën. Je hebt een visie en een missie nodig. Via google vind je veel tips om een sterk plan te maken. Maar met enkel een goed plan kom je er nog niet. Dat is eigenlijk pas het begin, een basis om vanuit verder te gaan.

Mijn startersidee:

Als je het zeker weet: Ik word ondernemer, maar heb je geen idee waar je moet beginnen dan help ik je graag met een sterk plan van aanpak in 3 weken.

De volgende thema’s gaan we verwerken in jouw startersidee:

  • Missie
  • Visie
  • Marketing & PR ( onderscheidende factoren & waar zit jouw markt)
  • Toekomst

Zet je dromen, plannen en ideeën om in daden en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.
In dit eerste gesprek ontvang je minimaal 2 concrete tips om verder te gaan!

 

“Als startende ondernemer heb je duizend en meer ideeën, maar geen idee waar te beginnen. Daarnaast denk je dat je het allemaal kan, maar denk je niet genoeg na over de haalbaarheid en je unieke waarde. Verder is het ook maar de vraag of de markt op jouw zit te wachten. Kortom genoeg om verder uit te diepen en dat is de sterke kant van Annemieke als sparringpartner. Uiteindelijk heb ik heel mijn plan omgegooid en heeft me dit al veel gebracht.” ~ Dhr. T. van Zanten

Natuurlijk kunnen wij je ook helpen met zaken als een logo en huisstijl. In ons team zit Lisette, grafisch ontwerper en zij kan je zeker adviseren in de mogelijkheden.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.