Online Advies met Annemieke Ceelen

Yuna Sky, gaat samen met jou op zoek naar commerciële kansen & pure winst! Annemieke Ceelen geeft ondernemers online advies over hoe zij hun onderneming kunnen vernieuwen & ontwikkelen.

Iedere ondernemer wil graag zoveel mogelijk kansen benutten die binnen zijn of haar mogelijkheden passen. Maar soms heb je net even een extra paar oren en ogen nodig om deze kansen te zien en om hiermee verder te komen. Met haar frisse blik en andere kijk op organisaties helpt Annemieke ondernemers en hun onderneming groeien door zichzelf te onderscheiden.

Waarin ben jij uniek, waarom moeten klanten bij jou zijn en hoe kun jij als ondernemer groeien? Met Yuna Sky probeert zij de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken. Ik daag iedereen uit net dat stapje verder te gaan.

Annemieke Ceelen

Kortom: Durf jij het aan? Annemieke staat klaar om samen op zoek te gaan naar commerciële kansen & op jacht naar pure winst.

Om geen tijd te verliezen en ons te kunnen houden aan de gestelde corona maatregelen geeft Annemieke nu enkel online advies. Hopelijk kunnen deze sessies in de toekomst ook weer offline plaatsvinden.

Wil je meer weten over deze online advies sessies? Neem dan contact met haar op om een virtuele kop koffie te drinken.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.