Word ook een Sterk Merk

Wil jij van jezelf & je onderneming een sterk merk maken, zowel offline als online? Wil je een stap verder gaan dan jezelf presenteren? Dan is deze training iets voor jou!

Branding is jezelf en/of je bedrijf beschouwen als een merk en je ook op die manier in de markt positioneren. Het is jezelf presenteren aan de juiste doelgroep waarbij je consistent communiceert wie je bent, waar je voor staat, waar je goed in bent, wat jouw eigenschappen zijn, wat jouw specialiteit is, wat jouw meerwaarde is en wat jou onderscheidt van de rest.

Yuna Sky laat jou je eigen merk bouwen door stapsgewijs te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen je hebt, welke unieke talenten je bezit en welke wensen je koestert. Deze eigenschappen, talenten, wensen en keuzes maken jou tot wie je bent en vormen jouw Personal Brand!

Natuurlijk kunnen wij je dit uit handen nemen, maar we kunnen het ook samen doen.

Maak van je werk een merk!
Timmer jij al even aan de weg? Heb jij je bedrijf al staan, maar is er nog winst te halen in het creëren van een sterk merk? Wil jij dit liever niet uitbesteden? Wil hier zelf aan werken en toch voordeel halen uit de kennis & ervaring van professionals?

Wij passen onze trainingen graag aan naar jouw wens, zodat deze aansluiten op hetgeen jij zoekt.
We denken graag met je mee.

 

Deze trainingen kunnen gegeven worden door Annemieke, Martiena & Lisette.

Annemieke heeft een creatief brein en is gespecialiseerd in het creëren en in de markt zetten van merken. Martiena is expert op het gebied van presenteren. Lisette weet als geen ander hoe je je grafische ontwerpen kunt inzetten en gebruiken bij het ontwikkelen van je werk als merk.

Benieuwd hoe wij aan merken bouwen?
Of maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.