Overzicht trainingen: Advies

Online Advies met Annemieke Ceelen

Waarin ben jij uniek, waarom moeten klanten bij jou zijn en hoe kun jij als ondernemer groeien? Met Yuna Sky probeert Annemieke Ceelen de wereld van ondernemers te vergroten en als het kan iets mooier te maken. Zij daagt iedereen uit net dat stapje verder te gaan.

Online: €50,- per half uur, op locatie: op aanvraag Online (of op locatie) Vanaf 1,5 uur 1 op 1

Startersidee!

Als je het zeker weet: Ik word ondernemer, maar heb je geen idee waar je moet beginnen dan helpen wij je graag om je startersidee om te zetten in een sterk plan van aanpak in 3 weken.

vanaf € 185,-. p.p in groep en € 225,- individueel In-company of op locatie naar keuze 6-8 uur Individueel of in groep

Gat in de markt!

Zodra je start met je onderneming heb je vaak ook direct een plan voor je doelgroep, je markt. Maar is dit nu wel de plek waar jou klanten zitten? Is dit wel de plek waar jouw pure winst ligt te wachten? Het concreet maken van je markt is een directe vorm van pure winst.

225,- (Excl BTW en eventuele locatie) In-company of op locatie naar keuze 6-8 uur 8-10

Droomklant gezocht!

Bestaat er wel een ideale klant en zo’ja hoe ziet deze er dan uit? Samen komen we tijdens deze bedrijfstraining achter het antwoord op de vraag: wie is mijn droomklant?!

225,- p.p (Excl BTW en eventuele locatie) In-company of op locatie naar keuze 6-8 uur 8-10

Geef je Bedrijf een Impuls

Is jouw bedrijf toe aan vernieuwing? Ben jij op zoek naar inspiratie, nieuwe ideeën en commerciële uitdagingen? Dan zijn deze coachingssessies iets voor jou: Yuna Sky geeft jouw bedrijf een impuls!

Online: €50,- per half uur, op locatie: op aanvraag Online (of op locatie) Vanaf 2,5 uur 1 op 1

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.