Overzicht trainingen: Training

Word ook een Sterk Merk

Wil jij van jezelf en je onderneming een sterk merk maken zowel offline als online?
Wil je een stap verder gaan dan jezelf presenteren? Dan is deze training iets voor jou!

Yuna Sky laat jou je eigen merk bouwen door stapsgewijs te ontdekken welke persoonlijke eigenschappen je hebt, welke unieke talenten je bezit en welke wensen je koestert. Deze eigenschappen, talenten, wensen en keuzes maken jou tot wie je bent en vormen jouw Personal Brand!

vanaf € 185,-. p.p in groep en € 225,- individueel In-company of op locatie naar keuze Maatwerk Individueel of in groep

Gat in de markt!

Zodra je start met je onderneming heb je vaak ook direct een plan voor je doelgroep, je markt. Maar is dit nu wel de plek waar jou klanten zitten? Is dit wel de plek waar jouw pure winst ligt te wachten? Het concreet maken van je markt is een directe vorm van pure winst.

225,- (Excl BTW en eventuele locatie) In-company of op locatie naar keuze 6-8 uur 8-10

HerKen je Klant

Deze training staat in het teken van persoonlijke aandacht voor je klant. Want niets is belangrijker dan een goede band tussen je klant en je bedrijf. Geen klant is hetzelfde, het zijn allemaal verschillende types en de behoeftes zijn dus verschillend. Maar hoe weet je nu wat je klant van jou nodig heeft?

225,- per deelnemer (Exclusief BTW en eventueel locatie) In-company of op locatie naar keuze 6 - 8 8-12

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.