Vindbaarheid

Woorden zijn van onschatbare waarde voor iedere ondernemer, het is dé manier om jezelf te uitten. Of het nu gaat om teksten voor je website, magazines of voor het schrijven van een persbericht. Naast dat je teksten prettig leesbaar moeten zijn, interessant voor je klant en ook nog passend bij jou en je bedrijf hebben ze voor je website nog een belangrijk doel: vindbaarheid. Door je teksten te optimaliseren word je online beter vindbaar. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het is precies wat het is.

Martiena de Graaf Yuna Sky

Trek die bezoekers naar je website

Zoekmachine optimalisatie

Iedere ondernemer wil bezoekers naar zijn of haar website hebben. Logisch, want anders heb je voor niets je mooie website gemaakt. Naast SEO teksten werken we aan je zoekmachine optimalisatie.

Je wilt dat de bezoekers kennis maken met je producten om vervolgens over te gaan tot aankoop. Dat ze niet meer verder gaan zoeken, maar dat ze daadwerkelijk bij jou gaan afnemen.

Om bezoekers naar je website te krijgen zal je meer verkeer naar je website moeten leiden. Hiervoor maak je samen met Martiena een online marketingplan welke samenwerkt met de gemaakte SEO teksten.

Martiena werkt graag aan Online Marketing & Presentatie. Naast vindbaarheid maakt zij zich ook sterk voor meer zichtbaarheid.

Teksten vergroten je zichtbaarheid én vindbaarheid!

Webteksten & Blogs

Jij bent ondernemer, of onderneemt op dit moment stappen om het te worden. Daar hoort natuurlijk een website bij: hét digitale visitekaartje waarmee je bezoekers laat zien wie je bent en wat je doet. De belangrijkste rol is weggelegd voor de webteksten: de woorden waarmee jij die online bezoeker bereikt én aanzet tot actie.

Als online ondernemer weet je dat dat bloggen voor je bedrijf meer traffic naar je website genereert en dus je zichtbaarheid vergroot. Dat het je helpt om je te profileren als expert.

Dat is waar een tekstschrijver verschijnt in dit verhaal: zij schrijft die SEO teksten voor jou zodat je hoger eindigt in Google. Met vlotte en goedlopende zinnen waarbij de focus ligt op de inhoud. Omdat een tekstschrijver bij de opdracht moet passen werken wij met meerdere tekstschrijvers.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.