Blijven vernieuwen!

Wanneer je altijd bezig bent om ondernemers te helpen met Marketing, PR & Publiciteit, met het verwerken van je ideeën voor andere bedrijven, vergeet je soms dat jezelf ook moet blijven vernieuwen.

Ieder jaar maak ik een mooi plan vol met persoonlijke en zakelijke doelen welke mij een stap verder brengen in mijn vijf jaren plan. En dus ben ik in mei 2016 begonnen met het scherpstellen van mijn focus en de richting die ik op wil met Yuna Sky. Stil zitten is geen optie, vernieuwen is een must.

Waarom?

In de afgelopen jaren heb ik veel ondernemers mogen helpen met vernieuwen in strategieën, ontwikkelen van verfrissende concepten en samen mogen werken aan succes. Daarnaast fungeer ik vaak als sparringpartner en geef ik al jaren trainingen & adviessessies aan ondernemers.

Hoewel ik het adviseren niet als mijn corebusiness zag bleef het geven van advies op het gebied van Merk & Marketing en het creëren van PR mijn aandacht trekken. Ikzelf moest vernieuwen, mijn bedrijf anders inrichten.

Om organisaties verder te helpen begon ik met het geven van trainingen binnen organisaties. En zo werd ik steeds meer gevraagd als trainer. Ik vind het dan ook geweldig om dit mijn klanten te kunnen aanbieden.

En nu?

Ik zit altijd vol plannen en ideeën en heb zeker nog dromen voor de toekomst. Wel is het goed om deze eens in kaart te brengen en om bewust te worden wat ik nu echt leuk vind en wat ik wil.

Nu is de vraag aan jou, hoe zie jij jouw toekomst? Doe jij wat jij wilt en vind jij het nog steeds leuk om te doen? Welke richting wil jij op en hoe zorg je dat je daar komt.

Tot mijn volgende blog, Annemieke

Wil je meer gratis tips? Lees dan ook onderstaande blogs!

Blog-Creëer-Content-Yuna-Sky
Eerste Blog online

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.