Beeldbank

Wist je dat stockfoto’s eerder een slechter dan een positief beeld van je bedrijf geven? Het geeft maar weer aan hoe belangrijk zakelijke fotografie is en hierbij het gebruik van een eigen beeldbank.

Beeldbank fotografie door Wendy Ceelen | Yuna Sky

Onze fotograaf Wendy is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave foto’s van jullie bedrijf op locatie.

‘Ik maak persoonlijke beeldbank foto’s voor de online ondernemers. Persoonlijke foto’s die vaarwel zeggen tegen de standaard stockphoto’s. Je kunt de beelden gebruiken voor diverse doeleinden, denk hierbij aan een e-book, presentaties, instagram, blogs, flyers en natuurlijk nog veel meer!’

Kortom, stop met het gebruik van stockfoto’s en leg samen met ons een beeldbank aan, passend bij je bedrijf en wat je wilt uitstralen.

Uiteraard is een combinatie tussen fotosessies ook een optie.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.