Zakelijke fotografie

80% van de mensen kijken eerst online naar informatie over een professional of bedrijf. Een overgroot deel van de websites en/of sociale media wordt weg geklikt omdat er weinig tot geen (mooie en/of persoonlijke) foto’s op staan. En stockfoto’s geven eerder een slechter dan een positief beeld van je bedrijf. Het geeft maar weer aan hoe belangrijk zakelijke fotografie is.

Onze fotograaf Wendy is een aanstormend talent op het gebied van zakelijke fotografie. Zij maakt prachtige natuurfoto’s tot stoere industriële foto’s en alles er tussen in voor websites, maar ook gave portretfoto’s op locaties.

Wendy: “voor veel ondernemers is het behoorlijk spannend om voor de lens te staan. De locatie waar we de foto’s maken is altijd in overleg, maar een buiten-shoot helpt je al om je meer te ontspannen.”

Fotografie Wendy Ceelen - Yuna Sky

Breng je bedrijf in Beeld!
Wendy is te boeken voor bedrijfsfotografie, zowel buiten als op locatie. Een zakelijk portret, leuke foto van je team of een bedrijfsreportage, van alles is mogelijk.

Uniek
Stop met het gebruik van standaard stockfoto’s en maak gebruik van een speciaal voor jouw bedrijf gemaakte beeldbank.

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.