ZakenZussen

Twee zussen. Allebei ondernemer. Een sterke band, privé, maar zeker ook op zakelijk gebied weten de zussen elkaar te vinden.

Over de ZakenZussen

Annemieke heeft sinds 2013 haar eigen bedrijf Yuna Sky waar Martiena vanaf de eerste dag in meewerkt. Sinds 2016 heeft Martiena Echt Presenteren opgericht. Op sociale media vertellen zij meer over wie zij zijn, hoe zij ondernemen en balans vinden tussen werk en privé. Hoe zij als zussen samen werken, hoe zij verschillend naar zaken kijken en hoe dit hun band versterkt.

Maar hier begon ons avontuur natuurlijk niet. Benieuwd? Annemieke heeft hier een blog over geschreven: Hoe het allemaal begon.

Annemieke en Martiena Zakenzussen

Wie zijn de zakenzussen?!

Hallo, ik ben Annemieke Ceelen, gelukkig getrouwd en trotse mama van Elise en Milou. Daarnaast ben ik ondernemer.

Ik ben geboren met een bijzondere gave om de dingen altijd net even anders te zien. Ik ben een echte ondernemer; gepassioneerd, gedreven en een mensen mens.

Met mijn frisse blik help ik anderen net even een stapje verder te gaan. Mijn kracht ligt in een oplossingsgerichte aanpak en hierbij komt mijn creatieve brein goed van pas.

Anderen noemen mij:
Annemieke is bijzonder inspirerend, enthousiast en werkt met veel passie en gedrevenheid.” Een groter compliment is er niet.

Annemieke Ceelen Yuna Sky

En ik ben Martiena de Graaf, samen met mijn aanstaande 😉 woon ik net over de grens van Nederland in België. Wij zijn allebei ondernemers. Mijn vriend komt uit een ondernemersgezin en samen met zijn broer runt hij een camping in Kasterlee. Zelf wilde ik niet zo nodig ondernemen, ik wilde op het podium staan. Maar naar mate ik ouder werd, werden mijn ambities anders. Nu help ik anderen stralen, zich zelf presenteren. Hier krijg ik onwijs veel energie van.

Martiena is trainer en expert op het gebied van presenteren & improviseren. Naast Echt Presenteren stopt het echter niet. Bij Echt Trainen ga ik je verder helpen om van jou een trainer te maken, die traint vanuit je eigen expertise.

Zo kun jij ook trainingen gaan organiseren voor je bedrijf. Hierdoor kun jij voortaan met een intiem groepje gaan werken aan je specialisme.

Anderen zeggen over mij:
Martiena is een ervaren presentatiecoach helpt zij je om te ontdekken hoe je overkomt en welke zaken je krachtiger maken bij het presenteren. Dit doet ze op open en constructieve manier en met humor.

Martiena de Graaf, eigenaar Echt Presenteren

Volg ons

Je kunt meer over ons te weten komen door ons te volgen op een van de volgende kanalen, wie weet kom je er achter waar wij van de week uithang en spreken we elkaar dan.